Gruwelijk zo’n vrouw..

Ik raak serieus van slag wanneer een vrouw een scheet laat in mijn bijzijn. Zo ook vandaag..

Druk studerend via de laptop hoor ik vlak naast mij ineens een trillend geluid, waarvan ik vermoed dat het een scheet is. Wanneer ik opzij kijk en daar een vrouw druk in de weer zie gaan achter een sjoelbak, verwerp ik dat vermoeden meteen. Een vrouw die een scheet laat in het bijzijn van een ander? Nee, dat doet een vrouw niet. Tenminste niet in mijn beleving. Mannen daarintegen laten te pas en te onpas allerlei geluiden uit hun billen en zo ook uit hun mond komen. Voor hun is dat ‘gewoon’. Ik laat de gedachte verder los en concentreer me weer op het geen wat ik wil leren. Echter na een paar minuten, jawel weer datzelfde geluid. Nogmaals draai ik mijn hoofd in de richting van de vrouw, die als enige in dezelfde ruimte als mij verblijft. Plots loopt ze vastberaden met kordate stappen richting het toilet. Nu weet ik het zeker, het was wel degelijk een scheet wat ik daarnet hoorde! Zo niet charmant wanneer een vrouw dat doet in het bijzijn van andere mensen. Enig fatsoen kennen wij vrouwen dan toch wel denk ik dan. Maar nee, deze vrouw zal het aan haar gruwelijke reet roesten.

Snel kijk ik naar mijn kopje thee, die hoef ik niet meer bedenk ik me dan. Mijn gezonde groene thee vermengt met haar darm luchten. Op het moment dat ik opsta om een nieuw kop thee te gaan halen, zie ik de vrouw in kwestie weer aan komen lopen. Waarschijnlijk kijk ik haar met een blik aan van -jij doet dat dus gewoon zo?-, als ze mij de vraag stelt: ‘wa dist?’ Nou, dat zal ik je eens vertellen wa er dist. ‘Je haalt het hele fatsoen van het vrouw zijn naar beneden, daarnaast is mijn groene thee nu bruin uitgeslagen en hangt er een geur waarvan er spontaan braakneigingen worden opgewekt.’ De vrouw knippert niet eens met haar ogen, stapt ongegeneerd als een echte ‘man’ weer naar de sjoelbak, neemt een stapel blokken in haar hand en kegelt er flink op los. Natuurlijk vrouwtje, wat kan jou het allemaal een poep schelen..

Advertisement

One thought on “Gruwelijk zo’n vrouw..

  1. Wa dist? Haha.. Lekker quasi nozel! Viel er eventueel nog wat mee te geven over haar kledij of haardracht? Dan kan ik, als heer en iemand die normen en waarden zeer kan waarderen, mij preventief en anders anticiperend opstellen tegen dit soort ongerief.

    En ik maar denken dat een vrouwenwind naar bloemetjes zou ruiken. Een illusie armer, maar een paar fijne lachen rijker.

    Ik ben al benieuwd naar morgen! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s