Hasan Koekoek?

Jawel, het Haagse raadslid, Hasan Küçük van de Islam Democraten, heeft een nieuw verbod in het vizier. De man wil het houden van honden als huisdier strafbaar maken. Hij vindt het namelijk dierenmishandeling. Nadat ik dit bericht had vernomen ben ik heel gedreven gaan googlen naar de meest recente foto’s van hem. Ik zocht naar verschijnselen van hondsdolheid. Bij het aangezicht van een kwijlende, schuimbekkende Hasan Küçük had ik nog enig begrip van zijn voorstel kunnen opbrengen. Niet dat ik het dan met dit belachelijk idee eens zou zijn geweest, maar ik zou hem vanuit medelijden (weet Hasan veel wat hij allemaal aan woorden blaft) lief wat hondenbrokjes bij zijn Islam thee hebben aangeboden. Tijdens ons theekransje zou ik hem over dit volslagen idiote plan een tip geven, puur omdat ik hem wil behoeden om zichzelf nog belachelijker te maken: ‘Beste Hasan Küçük, jij doe burka bij jouw vrouw aan en ga troeg naar jouw land. Jij daar doen kan wat jij wil. In Nederland hond mensenvriend is.’ (ik ben overigens geen racist, maar bij deze onzin vind ik het mijn plicht om voor deze dieren op te komen)

Het zou kunnen dat Hasan geliefkoosd wordt door honden en het honds beu is dat zijn vrouw halve dagen zijn kleding aan het wassen is. Het is namelijk tijdrovend voor de Islamieten wanneer een hond hen mogelijk zou likken. Een hond is voor deze mensen een onrein dier. Nadat een hond als een liefkozing aan hun kledij zou hebben gelikt, moeten ze hun kleding eerst zeven keer wassen alvorens ze er weer in mogen bidden. Deze mensen bidden vijf keer per dag. Wanneer een hond regelmatig aan ze zou likken dan komen ze daar niet meer aan toe, aangezien ze een halve dag kwijt zijn aan het wassen. ‘Vrouw ook tijd moeten hebben voor achter winkelwagen sjokken, eten koken, schoonmaken.’ Ik denk dan, ze dragen zoveel stinkende kledingstukken over elkaar heen, dan haal je er toch een laagje vanaf en klaar ben je.

Ik wil niet eens weten hoe Hasan Küçük het verbod aan zou willen pakken. Wel heb ik een kamervraag voor hem: ‘ Wat jij doen gaan met de katten in Nederland? Ha!’

‘Blaffende Hassans bijten niet?’

Bron foto: onzestem.eu

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s