‘Geert Wilders en zijn Moe(-en)..’

Geert Wilders gaat onverMOEibaar door met het zuiveren van Nederland. Hij heeft zichzelf  weer een MOEilijke taak toebedeeld, namelijk het ‘opruimen’ van de MOE-landers.

Iedere Moe-lander die een baan wegsnokt van een Nederlander MOEt eruit. Daarnaast MOEten ook alle MOE-landers die ons land vervuilen eruit. Wanneer je als Nederlander overlast hebt van een MOE-lander plaats dan je klacht op de nieuwe website van de PVV, want hun zorgen ervoor..  Juist!, dat die overlastige MOE-lander eruit gaat. Iedere Pool, Roemeen, Bulgaar of andere Midden-Oost-Europeaan kun je nu ‘verraden’. Zie je een Pool een papiertje op de grond gooien?, dan meld het anoniem op de jij-gaat-het-land-uit-site. Die gast moet eruit! Anoniem omdat je natuurlijk niet al te stoer moet willen doen om je eigen naam bekend te maken bij je klacht. Alle boekenkasten zijn vanaf nu verdacht want er kan zomaar een Bulgaar achter verstopt zitten. Wanneer er sprake is van geluidsoverlast dan kun je een inval van het leger verwachten. Want stel je voor dat het geen Nederlander is die dit veroorzaakt.

Wat the heck willen Wilders en zijn kornuiten bereiken, een über-Nederland?.  Het is of hij de ‘ideale mens’ en het ‘ideale wereldbeeld’ wil creëren. Als Agnost ziet hij het wellicht als zijn taak om ervoor te zorgen dat niemand ook nog maar  gelooft. Niet in een God, niet in Allah, niet in het universum, niet in jezelf..  Wanneer alle ‘onzuivere’ buitenlanders zijn weggewerkt, zijn wij als Nederlanders dan aan de beurt? Dat we massaal door een, door hem meesterlijk ontworpen, machine worden gehaald om vervolgens het etiket opgeplakt te krijgen met; goed Mensch of fout Mensch. Goed ben je wanneer je als een verdwaasd kijkend mens, je haar gefatsoeneerd in een grijsachtige kleverig geheel, met monotoon stemgeluid kunt roepen: ‘Wilders aan de macht, Wilders aan de macht.’ Zijn vrouw ontwerpt dan een bijpassende tatoeage, die sierlijk op je voorhoofd prijkt. Dat is belangrijk,  het ultieme bewijs dat je bent goed gekeurd voor het ideale Nederland.

Er treed dan wel een enorm probleem op, want waar gaan die foute Nederlanders heen? Geen land die ons wil hebben, wij komen immers uit het land waar Wilders alle buitenlanders eruit gooit.  Hij is het sterk aan het verkloten voor ons allen. Wil je op vakantie, emigreren of werken in het buitenland?, dikke pech! Je komt er als Nederlander niet meer in..opzouten met je Nederlandse taal, je Nederlandse kleding, je Nederlandse haar, je Nederlandse alles! Om dit te voorkomen vind ik het  MOEdig om deze MOEdeloze man tegen te houden voordat er een situatie ontstaat waarin het ons alleen nog maar MOEilijk wordt gemaakt. Red die man van zijn onverMOEibare brein.., bid tot God, Allah, het Universum en mocht je nergens in geloven dan verzin je maar iets!

Help, mijn tekst bestaat uit 2 verschillende types.. Is dit goed? ; )

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s